Operating Lease As a Means and Motivation for Circular Economy - Horák, Jakub
Identifikácia pozitív a negatív operatívneho lízingu. Skúmania, či je daný typ lízingu vhodný ako nástroj zavedenia princípov obehového hospodárstva (OH). Otvorenie novej témy financovania a dosahovania princípov OH.