Assessing the Propensity to Car Sharing Services in University Cities: Some Insights for Developing the Co-Creation Process - Torrisi, Vincenza
Skúmanie funkcií systému zdieľanie áut v univerzitných mestách. Mestá sa často vyznačujú prítomnosťou univerzít a väčším počtom študentov, často dochádzajúcich, s priemerným vekom nižším ako 30 rokov. Použitie bivariačnej štatistickej metódy.