Empirical Measurement of Electromobility Efficiency in the Environment of the European Union - Kubás, Jozef
Článok prezentuje hodnotenie využívania alternatívnych palív v Európe s dôrazom na elektromobilitu. V tejto súvislosti sa analyzuje vplyv politických zámerov, ambícií a cieľov vo vzťahu k aktuálnej situácii. Na základe výsledkov empirických meraní bola stanovená efektívnosť implementácie európskej verejne dostupnej infraštruktúry pre nabíjanie elektromobilov.