The Importance of Technology in Banking During a Crisis - Pierri, Nicola
Dôsledky informačných technológií (IT) v bankovníctve na finančnú stabilitu. Zistenie, že vyššia miera adopcie IT pred krízou viedla počas globálnej finančnej krízy k menšiemu počtu nesplácaných úverov a väčšiemu objemu pôžičiek. Úloha IT pri posilňovaní odolnosti bánk.