Inflation Expectations of Households and the Upgrading Channel - Agarwal, Sumit
Skúmanie vzťahu medzi zvyšovaním spotreby a názormi domácností na infláciu. Zistenie, že poskytovanie informácií o cenách kvalitnejších produktov povedie k vyšším inflačným očakávaniam. Vzťah medzi výmenou produktu, rozmanitosťou produktov a očakávaniami inflácie.