Industry 4.0 Wireless Networks and Cyber-Physical Smart Manufacturing Systems as Accelerators of Value-Added Growth in Slovak Exports - Valášková, Katarína
Vplyv Industry 4.0 na slovenskú ekonomiku prostredníctvom sekundárnej analýzy údajov v automobilovom priemysle. Analýza možností, ktoré sa ponúkajú pri raste pridanej hodnoty exportu automobilov na Slovensku. Prípadová štúdia PSA Group Slovakia poukazujúca sa na dôležitosť konceptu Industry 4.0 pri podpore rastu exportu krajiny. Návrhy na zlepšenie inovačného prostredia na Slovensku.