Chasing up the Value-Added by Implementing Newest Trends of Industry 4.0 - Evidence from Slovak Automotive Industry - Nagy, Marek
Priemysel 4.0 vo vybranom sektore slovenskej ekonomiky s dôrazom na prípadovú štúdiu v spoločnosti PSA. Aplikácia internu vecí a možná zmena charakteru výroby a zvýšenie kvality produktov. Aplikácia technologických komponentov a jej nevyhnutnosť na udržanie súčasnej trhovej pozície spoločnosti. Vplyv technologických komponentov Industry 4.0 na produkciu a pridanú hodnotu produktov.