Designing Holistic and Sustainable Educational Development - Novák, Jaromír, 1978-
Rozvoj vzdelávania na univerzitách by mal pedagógom pomáhať robiť ich vyučovanie kontinuálne efektívnejším povedením študentov k lepšiemu učeniu. Systém rozvoja vdelávania má byť založený najmenej na troch pilieroch, ktoré vedú k zvýšeniu informovanosti pedagogiky. Tá sa deje prostredníctvom rozhovorov učiteľov s cieľom zlepšiť vzdelávanie študentov, kurzy rozvoja vzdelávania pre vysokoškolských pedagógov, spätné hodnotenia výučby študentmi a odmeňovanie vynikajúcich vysokoškolských pedagógov. Tri piliere sa prezentujú v prípadovej štúdii Ekonomickej univerzity v Bratislave, v Erasme+. Pilotovali sa v šk. roku 2021-2022.