Kooperatívna bezpečnosť a jadrové zbrane - Hraníková Pyteľová, Klaudia, 1985-
Kooperatívna bezpečnosť a jej teoretické východiská. Prepojenosť medzi kooperatívnou bezpečnosťou a jadrovými zbraňami. Pravidlá o nešírení jadrových zbraní a kontrole.