Foreign Trade and Virtual Land Resources: A Case Study of China's Grain - Cao, Chong
Analýzy trendu vývoja čínskeho zahraničný obchod s obilím. Zmeny v zahraničnom obchode Číny s obilím. Analýza zahraničného obchodu Číny s obilím (ryža, pšenica, sója, kukurica) medzi rokmi 2002-2020 a odhad zdroja virtuálnej pôdy.