The Importance of Determinants of Transition from Unemployment to Self-employment: Evidence from Slovak Micro-Data - Pisár, Peter
Štúdia empiricky analyzuje determinanty samostatnej zárobkovej činnosti z nezamestnanosti na Slovensku. Predchádzajúce zamestnanie jednotlivcov pred podporou sa ukazuje byť dôležitým faktorom pri prechode na samostatnú zárobkovú činnosť.