Employee Motivation During the Time of the Crisis in Agricultural and Forestry Organizations: Case Study - Hitka, Miloš
Vplyv pandémie Covid-19 na motiváciu zamestnancov. Miera motivácie zamestnancov v poľnohospodárskych a lesníckych organizáciách pred pandémiou COVID-19 v rokoch 2018–2019 a po zadefinovaní krízy v rokoch 2020–2021 - dotazníkový prieskum. Riadenie ľudských zdrojov v čase zdravotnej krízy spôsobenej pandémiou Covid-19.