Entrepreneurial Orientation, Trust, Job Autonomy and Team Connectivity: Implications for Organizational Innovativeness - Jankelová, Nadežda, 1966-
Podpora a zvyšovanie organizačných inovácií ako kľúčový faktor konkurencieschopnosti spoločnosti v súčasných turbulentných podmienkach. Podnikateľská orientácia a organizačná inovatívnosť. Sprostredkujúca úloha pracovnej autonómie, sprostredkujúca úloha tímovej konektivity a sprostredkujúca úloha pri budovaní dôvery. Schopnosť manažérov transformovať podnikateľské plány do úspešných komerčných inovácií.