Obchodná výmena medzi Spojenými štátmi mexickými a Slovenskou republikou - Janubová, Barbora, 1991-
Mexiko ako najdôležitejší obchodný partner Slovenskej republiky v Latinskej Amerike. Vzájomný obchod medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi mexickými, jeho vývoj od vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993 a jeho komoditná štruktúra.