Historický vývoj a súčasná podoba práva životného prostredia Európskej únie v kontexte vplyvu medzinárodného práva životného prostredia - Jankuv, Juraj
Pramene a zásady práva životného prostredia Európskej únie. Subjekty a aktéri práva životného prostredia Európskej únie. Prieniky práva životného prostredia Európskej únie a medzinárodného práva životného prostredia. Historický vývoj a súčasná podoba medzinárodného práva životného prostredia. Historický vývoj a systém práva životného prostredia Európskej únie v kontexte súbežného vplyvu medzinárodného práva životného prostredia.