Harmonisation of Criminal Law Across the European Union and the Role of the European Public Prosecutor’s Office - Ružičková, Valéria
Právny základ a súčasný stav harmonizácie trestného práva v rámci Európskej únie. Pozitíva a negatíva harmonizácie v oblasti trestného práva. Limity harmonizácie trestného práva. Inštitucionálna harmonizácia trestného práva – úloha Európskej prokuratúry.