Precarious Work in Pandemic Covid-19 - Work Status Perspective - Havierniková, Katarína
Skúmanie, ako pandémia Covid-19 ovplyvnila trh práce v Slovenskej republike s osobitným dôrazom na zmeny v pracovnom postavení v súvislosti s pandemickou krízou.