Effectiveness of Just-In-Time Principle in Today´s Circular Economy and its Negative Effect - Kalinová, Eva
Metóda Just-In-Time a cirkulárna ekonomika. Vplyv metódy Just-In-Time na súčasné dodávateľsko-odberateľské vzťahy v Českej republike, ako aj na kvalitu plnenia jej záväzkov. Faktory ovplyvňujúce efektívnosť princípu Just-In-Time.