Banky se nevýkonných úvěrů nebojí. V extrémním natahování doby splatnosti nevidí řešení - Sobková, Martina
Vývoj celkových úverov, úverov na bývanie a ostatných úverov v Českej republike v rokoch 1997-2022. Rast hypotekárnej úrokovej sadzby. Viacgeneračné hypotéky. Zelené stavby a hypotekárne úvery.