Japonský scénář nám nehrozí - Sobková, Martina
Vývoj cien nehnuteľností v Japonsku od roku 1995 do roku 2010. Vývoj cien nehnuteľností v krajinách Európskej únie. Porovnanie japonského a českého realitného trhu. Výrazný rast cien nehnuteľností v Česku. Prognóza ďalšieho vývoja realitného trhu.