Makro vs. mikro přístup? Tuzemské banky mají kreditní riziko pod kontrolou - Degtiar, Olga
Riadenie rizík ako kľúčová oblasť každej banky. Aktuálne trendy v riadení kreditných (úverových) rizík. Prístup bánk k riadeniu úverového rizika v Českej republike. Makroekonomický a mikroekonomický prístup k meraniu kreditného rizika.