Inflace nese bankám zisky, musí se jí ale také bránit - Cechl, Pavel
Rastúcia inflácia v Českej republike a ziskovosť bánk. Zvýšenie úrokových sadzieb hypotekárnych a bankových úverov. Inflácia a rast úrokových sadzieb. Rozdiel medzi menovou politikou ECB a ČNB.