Know-What, Know-Why, Know-Who... How Do You Get Your Facts Right? - Belvončíková, Eva, 1975-
Projekt Európsky rok mládeže 2022 (2022 European Year of Youth) a povedomie o mediálnej gramotnosti z hľadiska oboznámenia sa so zdrojmi. Anonymný prieskum verejnej mienky zameraný na overovanie faktov a zdrojov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.