Teoretické východiská skúmania konkurenčných paradigiem medzi bankovou stabilitou a konkurenciou - Novotná, Adriana
Skúmanie vzťahu konkurencie a stability na bankovom trhu. Zameranie sa na objasnenie výrazov paradigma konkurencie a krehkosti a paradigma konkurencie a stability.