Environmentálne zodpovedné spotrebiteľské správanie v kontexte princípov kruhovej ekonomiky - Bartošová, Simona
Sumarizácia výsledkov výskumov rôznych vedeckých štúdií zameraných na environmentálne zodpovedné spotrebiteľské správanie a udržateľnú spotrebu v spojení s modelom kruhovej ekonomiky a jej princípmi v praxi trhových subjektov. Faktory ovplyvňujúce zodpovedné spotrebiteľské správanie. Bariéry a motívy kruhovej ekonomiky. Princípy kruhovej ekonomiky. Správanie spotrebiteľov podľa princípov kruhovej ekonomiky. Udržateľný business model a rozvoj kruhového business modelu.