Digitálna komunikácia slovenských miest - Lisková, Laura
Miera využívania digitálnych foriem marketingovej komunikácie v podmienkach slovenských krajských miest. Teoretické východiská digitálnej komunikácie. Digitálne formy marketingovej komunikácie využívané krajskými mestami SR. Hodnotenie celkovej úrovne digitálnej komunikácie samosprávy s verejnosťou.