The State of Electromobility in the Visegrad Group Countries - Barilová, Barbara, 1997-
Význam elektrifikácie v sektore dopravy a boj proti klimatickým zmenám. Identifikácia stavu elektromobility v krajinách Vyšehradskej štvorky z hľadiska počtu registrácií, dostupnosti nabíjacích staníc a dotácií. Skúmanie, či pandémia Covid-19 mala vplyv na nákup elektrických áut. Stav elektromobility na Slovensku, v Česku, Poľsku a Maďarsku.