The Need of Tools Creation for Risk Assessment in the Slovak Republic - Mitašová, Veronika
Dôležitosť a potreba venovať dostatočnú pozornosť BOZP (Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci). Hodnotenie pracovných rizík ako neoddeliteľná súčasť firemnej filozofie. Nástroje na hodnotenie rizík v prostredí firiem. Pracovné úrazy v Európskej únii.