Comparison of State Policy of Tourism in V4 Countries - Zemanová, Lenka, 1995-
Politika cestovného ruchu prináša riešenia na rôzne druhy problémov v oblasti cestovného ruchu. Hrá dôležitú úlohu pri identifikácii možnosti štátnej podpory pre budúcnosť rozvoja cestovného ruchu v destinácii. Porovnanie štátnej podpory cestovného ruchu v oblasti Vyšehradskej štvorky. Návrhy zlepšenia cestovného ruchu do budúcnosti v krajinách Vyšehradskej štvorky v súkromnej, aj verejnej sfére.