Zneužití postavení v bankovním (obchodním) styku - Novotný, Jiří
Selftrading alebo obchodovanie vo svoj vlastný prospech. Zneužitie postavenia v obchodnom styku, ku ktorému môže dôjsť pri pri realizácii bankových obchodov. Implementácia smerníc Európskeho parlamentu a Rady 2014/57/EU o trestných sankciách za zneužívanie trhu.