Cena a kvalita súvisia menej, než si ľudia myslia - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor so spolumajiteľom siete Starý Otec, Hansom Faltysom. Reťazec sa rozhodol v lete zavrieť štyri predajne. Sieť dopláca na to, že ju strach z inflácie pripravil o časť zákazníkov. Napriek tomu verí, že dokáže presvedčiť dostatok spotrebiteľov, aby siahali po poctivých potravinách.