Impulz sa vracia do normálu - Kapitán, Peter
Po uvoľnení opatrení sa spotrebiteľské správanie vracia do normálu a predaj impulzívneho tovaru znova rastie. Predajcovia dobre vedia, čo funguje na zákazníka. Spotrebiteľ sa chce po dobre vykonanej práci odmeniť. Dôležitú úlohu tu zohráva správne vystavenie tovaru. Produkty bez cukru ako aktuálny trend.