Economic–Environmental Performance of Reverse Logistics of Disposable Beverage Packaging - Malindžáková, Marcela
Cieľom článku je poskytnúť analýzu a popis systému zálohovania a recyklácie jednorazových nápojových obalov, ktorý začal v Slovenskej republike v roku 2022. Článok poskytuje prehľad relevantnej literatúry so zameraním na obehové hospodárstvo a systém vrátenia záloh. Analýza systémov refundácie.