Dopyt po oleji neupadá - Kapitán, Peter
Cena rastlinného oleja drasticky vzrástla a všetko nasvedčuje tomu, že sa tento trend skoro nezmení. Zdražovanie sa týka aj živočíšnych produktov, najmä masla. V dôsledku zdravších ekologickejších alternatív sa preferuje kúpa margarínu.