Jak umožnit růst firmy v době plné změn? - Beshirová, Esther Idris
V posledných rokoch firmy čelia neustálemu prívalu zmien a nečakaných udalostí, ktoré prinášajú nové požiadavky na riadenie ľudských zdrojov. Úlohy HR oddelenia českej firmy Trask, ktorej cieľom je stať sa európskym lídrom v oblasti inovácií.