7 Tipů jak zvládnout zpětnou vazbu - Spáčilová, Lucie
Tipy a rady na tému spätnej väzby, pravidelných rozhovorov a celkovo k práci zo zamestnancami. Cieľom je väčšinou ich väčšia angažovanosť, loajalita a zodpovednosť.