Starnutie slovenskej populácie vo väzbe na verejné výdavky na dôchodky - Šipikalová, Silvia, 1979-
Verejné výdavky na dôchodky vo väzbe na starnutie populácie. Demografické starnutie slovenskej populácie v kontexte finančnej udržateľnosti dôchodkového systému. Vybrané prvky verejného dôchodkového systému v kontexte dopadov na verejné zdroje od jeho zavedenia až po súčasnosť s predikciou do roku 2070.