Pre dodávateľské reťazce sú podstatné rýchlosť a presnosť - Szmrecsányi, Tomáš
Dôležité faktory pri skladovaní v potravinárstve. Na čo je potrebné dávať pozor pri skladovaní. Aktuálne trendy v dodávateľských reťazcoch. Optimalizácia logistických procesov.