Inflácia rozohrala súboj o ceny - Kapitánová, Tatiana
Poukázanie na nevydarené obchodné rokovania medzi dodávateľmi a odberateľmi v dôsledku cenotvorby. O zvýšenie cien žiadajú výrobcovia z každej kategórie. Obchodníci preto musia pristupovať k cenotvorbe opatrne. Začali sa meniť aj zvyky spotrebiteľov - nakupujú lacnejšie a preferujú privátne značky.