Výpoveď zamestnávateľa zo zdravotných dôvodov - Hrtánek, Ladislav
Možnosť skončenia pracovného pomeru výpoveďou pre zdravotné príčiny. Obsahové a formálne náležitosti výpovede pre zdravotné dôvody. Proces doručovania výpovede zamestnancovi. Výpoveď pre zdravotné dôvody a odstupné.