Mzdová účtovná dokumentácia - spôsob a forma uchovávania - Matlovičová, Iveta
Úprava spôsobu a formy archivácie účtovnej dokumentácie od 1. 1. 2022 na základe účinnosti novely č. 456/2021 Z. z. zákona o účtovníctve. Lehoty na archiváciu účtovných dokladov od roku 2022.