Životné minimum - dopad na daň z príjmov FO - Mintál, Ján
Definícia životného minima. Predmet zákona o životnom minime. Sumy životného minima. Úpravy súm životného minima k 1. júlu bežného kalendárneho roka. Výpočet súm životného minima v modelových situáciách. Dopad životného minima na daň z príjmov fyzických osôb.