Miestne dane a poplatky - zmeny - Trizuliak, Tibor
Význam miestnych daní z hľadiska ich výnosov a posilnenie právomocí obcí a vyšších územných celkov zavedením miestnych daní. Novely zákona o miestnych daniach. Základ dane a sadzba dane po novele zákona.