Marketing Management in Retail in the Context of the Growing Trend of Electric Vehicles - Malíčková, Lucia, 1988-
Hodnotenie demografickej štruktúry a jej trendy. Maloobchodné predajne v Bratislavskom kraji. Výhody pre maloobchodné zariadenia. Elektromobilita a jej pozitívne účinky na obchodné reťazce.