Agrosektor aktuálne: vojna, vysoké ceny a sucho - Alenová, Gabriela
Vysoké ceny komodít podľa najnovšej analýzy poľnohospodárstvo nezachránia. Neistota na burze totiž môže zničiť menších producentov. Rizikom sú vysoké ceny vstupov, najmä osivá, hnojivá či pohonné látky, ako aj inflácia a nárast úrokových sadzieb.