Niektorí to nemusia prežiť - Alenová, Gabriela
Spoločnosti zastrešujúce prepravu tovaru sú v úzkych. Rekordná úroveň cien pohonných látok a zastavenie pozemného tranzitu predstavujú v súčasnosti kľúčový problém logistiky. Riešením môžu byť sankcie uvalené na Rusko. Slovenská schéma pomoci na podporu dopravy.