Nepeňažný príjem zamestnanca z pohľadu účtovníctva a dane z príjmov - Gášpárová, Eva
Nepeňažný príjem zamestnanca ako daňový, resp. nedaňový výdavok zamestnávateľa. Zdaniteľný nepeňažný príjem zamestnanca, nepeňažný príjem zamestnanca, ktorý nie je predmetom dane a nepeňažný príjem zamestnanca oslobodený od dane. Nepeňažné plnenie v súhrnnej sume 500 € za zdaňovacie obdobie. Príklady ocenenia nepeňažného príjmu zamestnanca.