Potravinári sú na Slovensku bez pomoci - Alenová, Gabriela
Rozhovor s predsedom Slovenskej asociácie moderného obchodu Martinom Krajčovičom, ktorý priblížil aktuálnu situáciu v potravinárstve a obchode. Ak by bolo agropotravinárstvo prioritou, malo by získať štátnu pomoc či podporu v energetickej kríze.