United in Diversity. Labor Markets in the CEE Countries - Benčík, Michal
Ponukové faktory trhu práce v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Štrukturálne rozdiely v rámci krajín Vyšehradskej štvorky. Jednoduchý rovnovážny modelový rámec pre stredoeurópsku ekonomiku. Účinky populačných šokov a efektívnosť trhu práce.