Interest Rate Sensitivity of Savings Accounts - Witzany, Jiří
Prehľad niekoľkých metodických prístupov zameraných na oblasť modelovania miery citlivosti sporiacich účtov a odhadov. Navrhnuté modely sú testované na súbore údajov českého bankového sektora. Riadenie úrokového rizika a správa zostatkov sporiacich účtov.